Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Visvakantie Duitsland

Duitsland, en dan met name de Eifel, is een ideale bestemming wanneer u op zoek bent naar een heerlijke visvakantie. Het Eifelgebied beschikt door het vroegere vulkanisme over vele kratermeren en rivieren, waar u geweldig kunt vissen. In de Eifel zijn er dan ook vele mooie en bijzondere visplekjes te vinden! Een visvakantie in Duitsland is natuurlijk niet compleet zonder een comfortabele vakantiewoning als uitvalsbasis. Op Vakantiepark Kronenburger See combineert u het vissen samen met een heerlijke vakantie!

Visvakantie Kronenburger See

De Kronenburger See is ruim genoeg voor de verschillende vormen van waterrecreatie die u hier kunt beoefenen. Terwijl uw kinderen heerlijk spelen en zwemmen in het meer, kunt u een eind verder op het gemakje een hengeltje uitwerpen en genieten van de rust en de prachtige omgeving. Ook als u even een pauze neemt van het echte vissen, dan kunt u natuurlijk samen met uw kinderen ook met een schepnetje proberen iets te vangen.

Ontdek onze faciliteiten

Visvakantie op een vakantiepark

Komt u tijdens uw vis vakantie in Duitsland op ons park verblijven, dan bent u zeker van een fantastische vakantie. U kunt bij ons verblijven in verschillende comfortabele accommodaties, die u in verschillende comfortklassen kunt uitzoeken. Doordat het stuwmeer aangrenzend aan het park ligt, en met een veilige loopbrug te bereiken is, hoeft u tijdens uw visvakantie in Duitsland niet eens van het park af. Tijdens een vis vakantie bij ons heeft u lekker alles bij de hand, en geniet u van een hoop comfort. Een visvakantie op een vakantiepark zorgt er voor dat u zich niet schuldig hoeft te voelen, want de rest van uw gezin vermaakt zich prima met een van de andere faciliteiten van ons park!

Ontdek onze accommodaties

Omgeving

Ook buiten ons park vind u leuke locaties waar u gerust een hengel kunt uitwerpen. In de Eifel vind u verschillende beken en riviertjes waar u ook in stromend water op bijvoorbeeld Forel kunt gaan vissen. Vissen in Duitsland is daardoor zeer gevarieerd, en zorgt er voor dat u altijd wel iets vangt! Natuurlijk is het leuk om naast het vissen in Duitsland nog andere activiteiten te gaan doen. De omgeving van ons park is prachtig, en nodigt uit voor vele leuke uitstapjes. Op onze dagje uit pagina en de pagina over de omgeving van ons park leest u welke attracties en dorpjes u tijdens uw visvakantie in Duitsland kunt gaan bezoeken.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.