Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Visvakantie Duitsland

Duitsland, en dan met name de Eifel, is een ideale bestemming wanneer je op zoek bent naar een heerlijke visvakantie. Het Eifelgebied beschikt door het vroegere vulkanisme over vele kratermeren en rivieren, waar je geweldig kunt vissen. In de Eifel zijn er dan ook vele mooie en bijzondere visplekjes te vinden! Een visvakantie in Duitsland is natuurlijk niet compleet zonder een comfortabele vakantiewoning als uitvalsbasis. Op Vakantiepark Kronenburger See combineer je het vissen samen met een heerlijke vakantie!

Visvakantie Kronenburger See

De Kronenburger See is ruim genoeg voor de verschillende vormen van waterrecreatie die je hier kunt beoefenen. Terwijl jouw kinderen heerlijk spelen en zwemmen in het meer, kun jij een eind verder op het gemakje een hengeltje uitwerpen en genieten van de rust en de prachtige omgeving. Ook als je even een pauze neemt van het echte vissen, dan kun je natuurlijk samen met uw kinderen ook met een schepnetje proberen iets te vangen.

Ontdek onze faciliteiten

Visvakantie op een vakantiepark

Kom je tijdens jouw vis vakantie in Duitsland op ons park verblijven, dan ben je zeker van een fantastische vakantie. Je kunt bij ons verblijven in verschillende comfortabele accommodaties, die je in verschillende comfortklassen kunt uitzoeken. Doordat het stuwmeer aangrenzend aan het park ligt, en met een veilige loopbrug te bereiken is, hoef je tijdens jouw visvakantie in Duitsland niet eens van het park af. Tijdens een vis vakantie bij ons heb je lekker alles bij de hand, en geniet je van een hoop comfort. Een visvakantie op een vakantiepark zorgt er voor dat jij je niet schuldig hoeft te voelen, want de rest van jouw gezin vermaakt zich prima met een van de andere faciliteiten van ons park!

Ontdek onze accommodaties

Omgeving

Ook buiten ons park vind je leuke locaties waar je gerust een hengel kunt uitwerpen. In de Eifel vind je verschillende beken en riviertjes waar je ook in stromend water op bijvoorbeeld Forel kunt gaan vissen. Vissen in Duitsland is daardoor zeer gevarieerd, en zorgt er voor dat u altijd wel iets vangt! Natuurlijk is het leuk om naast het vissen in Duitsland nog andere activiteiten te gaan doen. De omgeving van ons park is prachtig, en nodigt uit voor vele leuke uitstapjes. Op onze dagje uit pagina en de pagina over de omgeving van ons park lees je welke attracties en dorpjes je tijdens jouw visvakantie in Duitsland kunt gaan bezoeken.

Ontdek de omgeving
<