Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Duitsland

Vakantiepark Kronenburger See is een geweldige locatie voor jouw verblijf in het prachtige in Duitsland. Op ons park vind je een gevarieerd aanbod aan comfortabele accommodaties, uitgebreide faciliteiten en niet te vergeten een prachtige omgeving waar je vele leuke uitstapjes kunt maken! Vakantiepark Kronenburger See is zonder twijfel een van de mooiste vakantieparken in Duitsland. Gelegen tegen een prachtige berghelling met aan de voet van het park een heerlijk stuwmeer, zorgt alleen de locatie van het park al voor een geweldig vakantiegevoel. Doordat de bungalows op dit vakantiepark in Duitsland tegen de helling gebouwd zijn, heeft een groot deel van onze vakantiewoningen vrij uitzicht over het prachtige dal en het dorp Kronenburg.

Accommodaties

De accommodaties op dit bungalowpark in Duitsland verschillen in comfort en formaat. In onze groepsaccommodatie kun je zelfs met 14 personen tegelijkertijd genieten van dit heerlijke bungalowpark in Duitsland. Tijdens je boeking kun je ook nog diverse voorkeuren opgeven, zoals niet-roken, of de aanwezigheid van een haard of sauna. Op onze accommodatie pagina lees je precies welke bungalows er op ons bungalowpark in Duitsland beschikbaar zijn, en met welke voorzieningen de woningen ingericht zijn.

Ontdek de accommodaties

Faciliteiten

De aanwezigheid van het heerlijke stuwmeer "Kronenburger See" zorgt er voor dat er op dit vakantiepark in Duitsland vele verschillende faciliteiten beschikbaar zijn. Zo is het meer heerlijk voor zwemmen, vissen en varen, maar zijn er aan de oevers van het meer ook diverse andere faciliteiten aanwezig. Hier vind je bijvoorbeeld een tennisbaan, midgetgolf parcours, Jeu de Boules banen en een beachvolleybalveld. Natuurlijk is er ook een speeltuin, zonneweide en een horecagelegenheid aanwezig. Tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Duitsland is een rondje rond het meer ook zeker een aanrader. Een wandelpad zorgt er voor dat je tijdens je wandeling prachtige vergezichten te zien krijgt. Deze route is absoluut ook een aanrader voor liefhebbers van Nordic Walking.

Ontdek onze faciliteiten

Vakantiepark dichtbij huis

Dit vakantiepark in Duitsland zorgt er voor dat je direct de dagelijkse drukte vergeet en begint met genieten van je vakantie. Het park ligt op een kleine 300 kilometer van Utrecht, wat Kronenburger See ook voor een weekend of midweek een prima vakantiebestemming maakt! Het extra snel arriveren op dit vakantiepark in Duitsland zorgt er dan ook voor dat jij nog langer van je vakantie Duitsland kunt genieten! Kom je ook genieten op dit vakantiepark in Duitsland? Bekijk dan direct onze aanbiedingen in Duitsland en boek jouw vakantie met een hoop voordeel!

Ontdek de omgeving
<