Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Eifel

Een vakantiehuis in de Eifel op een schitterende locatie: dat is precies wat je kunt verwachten van Vakantiepark Kronenburger See. Het vakantiepark is niet alleen omringd door een schitterend natuurgebied maar ligt ook nog eens op een korte afstand van het middeleeuwse plaatsje Kronenburg. Op deze pittoreske plek zwaaiden ooit de ridders van Kronenburg de scepter en de roerige geschiedenis die volgde is nog steeds te zien, net zoals het resultaat van de oude ambachten. Een mooie plek om te genieten van cultuur en sfeer. Kronenburg en Vakantiepark Kronenburger See liggen in de Duitse Eifel en op slechts een paar uur reizen van Nederland. Toch lijkt het of je in een hele andere wereld terecht bent gekomen.

Vakantiehuisjes in de Eifel in een schitterende natuur

Bij Natuurpark Nord Eifel is Vakantiepark Konenburger See gelegen. De vakantiehuizen op dit park in de Eifel zorgen dat u optimaal van de schitterende natuur kunt genieten. Een ideale plek voor de mountainbiker, maar ook voor de wandelaar en de fietser. Het vakantiepark ligt tegen een helling aan en alle accommodaties zijn te bereiken via tenminste twee tot drie traptreden naar de voordeur. Er zijn 13 verschillende typen accommodaties, allemaal zijn ze van alle gemakken voorzien. Ze zijn geschikt voor 4 tot maximaal 14 personen. Sommige typen zijn geschakeld en andere zijn vrijstaand. Alle accomomdaties beschikken over gratis wifi. Ook zijn er accommodaties die extra faciliteiten hebben, zoals een sauna, een open haard, meerdere badkamers of zelfs een wellness ruimte. Dat maakt het verblijf in een vakantiehuisje in de Eifel wel heel luxe.

Ontdek onze accommodaties

Van alle gemakken voorzien tijdens de vakantie

De vakantiehuisjes in de Eifel liggen op een schitterend park met verschillende faciliteiten die voorzien in het gemak van de vakantieganger. Zo is er een restaurant en een café. Bij de afhaalservice kun je bijvoorbeeld pizza halen en de broodjesservice zorgt dat je iedere ochtend verse broodjes in de accommodatie hebt. Dan zijn er ook nog de minimarkt en de wasserette. Op het vakantiepark kun je ook fietsen huren, zowel gewone fietsen als mountainbikes. Het vakantiepark is namelijk een perfect startpunt voor verschillende wandelroutes en fietstochten. Als je liever gaat zwemmen kun je kiezen voor het recreatiemeer of het overdekte zwembad op het park. Voor de kinderen zijn er verschillende speelplekken op het park en een aantal sport- en spel velden.

Ontdek onze faciliteiten

De veelzijdige omgeving van het vakantiehuis in de Eifel

Het berglandschap rondom de vakantiehuizen in de Eifel leent zich uitstekend voor verschillende outdoor activiteiten. Zelfs wintersporten behoort tot de mogelijkheden, er liggen namelijk drie skigebieden in de buurt van het park. Het indrukwekkende stuwmeer, de burchten en het vulkanisme zijn ook kenmerken van dit gebied wat een aantal bezienswaardigheden met zich mee brengt. Natuurlijk kun je ook Keulen gaan bezoeken of met het hele gezin naar Phantasialand gaan. De dierenvrienden en natuurliefhebbers brengen graag een bezoek aan het Wild en Erlebnispark Daun. Wil je lekker shoppen met een bezoek aan leuk historisch stadje combineren? Ga dan eens naar het romantische centrum van Bad Münstereifel. Er valt dus genoeg te ontdekken in de Eifel.

Ontdek de omgeving
<