Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Duitsland

Een mooi vakantiehuis in Duitsland vindt u op Vakantiepark Kronenburger See. De diverse vakantiehuizen op ons park zijn gebouwd tegen de berghelling en hebben hierdoor een prachtig uitzicht. Als u verblijft in een van onze vakantiehuizen dan heeft u tijdens uw vakantie volop mogelijkheden. Lekker relaxen, een actieve vakantie middenin de natuur, cultuur snuiven in steden met een imposante geschiedenis, bij ons is alles mogelijk.

Faciliteiten rondom de vakantiehuizen in Duitsland

Heerlijk genieten van Duitse specialiteiten als de Bockworst, Sauerkraut, grote pullen bier en de heerlijke Moezel-wijnen. Op het park zelf zijn echter ook genoeg leuke faciliteiten. Vanuit uw vakantiehuis loopt u de berg af en kunt u heerlijk dineren in het restaurant. 's Avonds wanneer de zon langzaam achter de bergen verdwijnt kunt u genieten op het terras van een heerlijk biertje of wijntje. Kinderen beleven plezier in de speeltuintjes en spelen een potje tafeltennis in het activiteitenhonk. Zelf kunt u heerlijk wandelen of fietsen, of een hengeltje uitwerpen in het meer. Bij ons vind u alle ingrediƫnten voor een onvergetelijke vakantie!

Ontdek de faciliteiten

Vakantiewoning in Duitsland

De keuze van uw vakantiehuis in Duitsland is een belangrijke factor voor een heerlijke vakantie. Om optimaal van uw vakantie te genieten is het belangrijk dat de vakantiewoning waarin u verblijft goed aansluit bij uw wensen. Wilt u super luxe in een ruim vakantiehuis verblijven, of verblijft u liever in een wat eenvoudigere woning omdat u veel op pad bent? Een sauna en een solarium, of vind u alleen een open haard ook prima? Voor iedereen is er op ons park wel een vakantiewoning die bij zijn wensen aansluit.

Ontdek onze accommodaties
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.