Vakantiehuis Duitsland

Vakantiehuis in Duitsland met schitterend uitzicht!

Een mooi vakantiehuis in Duitsland vindt u op Vakantiepark Kronenburger See. De diverse vakantiehuizen op ons park zijn gebouwd tegen de berghelling en hebben hierdoor een prachtig uitzicht. Als u verblijft in een van onze vakantiehuizen dan heeft u tijdens uw vakantie volop mogelijkheden. Lekker relaxen, een actieve vakantie middenin de natuur, cultuur snuiven in steden met een imposante geschiedenis, bij ons is alles mogelijk.

  • Gelegen in het fantastische Eifelgebied
  • Diverse luxe accommodaties
  • Uitgebreide parkfaciliteiten, incl. overdekt zwembad
  • Ideale omgeving voor wandelaars
  • Skiën en langlaufen

Faciliteiten rondom de vakantiehuizen in Duitsland

Heerlijk genieten van Duitse specialiteiten als de Bockworst, Sauerkraut, grote pullen bier en de heerlijke Moezel-wijnen. Op het park zelf zijn echter ook genoeg leuke faciliteiten. Vanuit uw vakantiehuis loopt u de berg af en kunt u heerlijk dineren in het restaurant. 's Avonds wanneer de zon langzaam achter de bergen verdwijnt kunt u genieten op het terras van een heerlijk biertje of wijntje. Kinderen beleven plezier in de speeltuintjes en spelen een potje tafeltennis in het activiteitenhonk. Zelf kunt u heerlijk wandelen of fietsen, of een hengeltje uitwerpen in het meer. Bij ons vind u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantiewoning in Duitsland

De keuze van uw vakantiehuis in Duitsland is een belangrijke factor voor een heerlijke vakantie. Om optimaal van uw vakantie te genieten is het belangrijk dat de vakantiewoning waarin u verblijft goed aansluit bij uw wensen. Wilt u super luxe in een ruim vakantiehuis verblijven, of verblijft u liever in een wat eenvoudigere woning omdat u veel op pad bent? Een sauna en een solarium, of vind u alleen een open haard ook prima? Voor iedereen is er op ons park wel een vakantiewoning die bij zijn wensen aansluit.