Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Duitsland

Een mooi vakantiehuis in Duitsland vind je op Vakantiepark Kronenburger See. De diverse vakantiehuizen op ons park zijn gebouwd tegen de berghelling en hebben hierdoor een prachtig uitzicht. Als je verblijft in een van onze vakantiehuizen dan heb je tijdens je vakantie volop mogelijkheden. Lekker relaxen, een actieve vakantie middenin de natuur, cultuur snuiven in steden met een imposante geschiedenis, bij ons is alles mogelijk.

Faciliteiten rondom de vakantiehuizen in Duitsland

Heerlijk genieten van Duitse specialiteiten als de Bockworst, Sauerkraut, grote pullen bier en de heerlijke Moezel-wijnen. Op het park zelf zijn echter ook genoeg leuke faciliteiten. Vanuit je vakantiehuis loop je de berg af en kun je heerlijk dineren in het restaurant. 's Avonds wanneer de zon langzaam achter de bergen verdwijnt kun je genieten op het terras van een heerlijk biertje of wijntje. Kinderen beleven plezier in de speeltuintjes en spelen een potje tafeltennis in het activiteitenhonk. Zelf kun je heerlijk wandelen of fietsen, of een hengeltje uitwerpen in het meer. Bij ons vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Ontdek de faciliteiten

Vakantiewoning in Duitsland

De keuze van je vakantiehuis in Duitsland is een belangrijke factor voor een heerlijke vakantie. Om optimaal van je vakantie te genieten is het belangrijk dat de vakantiewoning waarin jij verblijft goed aansluit bij uw wensen. Wil je super luxe in een ruim vakantiehuis verblijven, of verblijf je liever in een wat eenvoudigere woning omdat je veel op pad bent? Een sauna en een solarium, of vind je alleen een open haard ook prima? Voor iedereen is er op ons park wel een vakantiewoning die bij zijn wensen aansluit.

Ontdek onze accommodaties
<