Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Duitsland

Een vakantie in Duitsland is genieten voor iedereen. Kinderen kunnen zich uitleven op de sportvelden, in de speeltuinen of lekker spetteren en spatteren in het zwembad van vakantiepark Kronenburger See. De ouderen hoeft het echter ook aan niets te ontbreken tijdens jevakantie in Duitsland op dit mooie park. Gezellig een hapje eten en een drankje drinken op het terras, lekker genieten aan de rand van het grote meer, de natuur in trekken en genieten van afwisselende landschappen en diverse diersoorten. De omgeving van Kronenburger See heeft genoeg te bieden en tijdens je vakantie in Duitsland zul je dan ook versteld staan van de vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Tijdens je vakantie in Duitsland hoef je maar één ding te doen: genieten!

  • Wandelen en fietsen
  • Nationaal park
  • Berglandschap

Omgeving Kronenburg

Noord-Rijnland-Westfalen is de ideale provincie voor een heerlijke vakantie in Duitsland. Het is genieten geblazen in Kronenburg samen met je partner, vrienden of gezin. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in diverse musea die de omgeving rijk is, maar je kunt natuurlijk ook lekker gaan winkelen en na afloop een wijntje drinken op de gezellige terrassen en in de leuke cafeetjes en restaurants. Het kan allemaal tijdens je vakantie in Duitsland. Bekijk snel de mogelijkheden en boek vandaag nog je vakantie in Duitsland!

Ontdek de omgeving

Faciliteiten

Op Vakantiepark Kronenburger See zijn veel verschillende faciliteiten aanwezig om jou een heerlijke vakantie in Duitsland te bezorgen. Zo is het binnenzwembad onlangs volledig gerenoveerd en uitgebreid met een heerlijke sauna. Onder aan het park vind je de "Kronenburger See", het heerlijke stuwmeer waaraan je verschillende activiteiten kunt doen zoals vissen, midgetgolfen, tennissen, beachvolleyballen en natuurlijk zwemmen. Rondom het meer loopt een wandelpad, zodat je tijdens een leuke wandeling kunt genieten van het prachtige uitzicht. Op het park bevinden zich verder nog een aantal horecagelegenheden en een grote recreatiezaal voor als het weer wat minder mooi is.

Ontdek de faciliteiten

Voordelige vakantie Duitsland

Extra leuk is dat een vakantie in Duitsland altijd lekker voordelig is. Of je nu gebruik maakt van onze vroegboekkorting of kiest voor een last minute, een vakantie in Duitsland is altijd erg aantrekkelijk. Genieten tijdens je vakantie in Duitsland kun je dan ook nergens zo goed als op Vakantiepark Kronenburger See.

Ontdek onze accommodaties
<