Vakantie Duitsland

Een vakantie in Duitsland is genieten voor iedereen. Kinderen kunnen zich uitleven op de sportvelden, in de speeltuinen of lekker spetteren en spatteren in het zwembad van vakantiepark Kronenburger See. De ouderen hoeft het echter ook aan niets te ontbreken tijdens uw vakantie in Duitsland op dit mooie park. Gezellig een hapje eten en een drankje drinken op het terras, lekker genieten aan de rand van het grote meer, de natuur in trekken en genieten van afwisselende landschappen en diverse diersoorten. De omgeving van Kronenburger See heeft genoeg te bieden en tijdens uw vakantie in Duitsland zult u dan ook versteld staan van de vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Tijdens uw vakantie in Duitsland hoeft u maar één ding te doen: genieten!

  • Gelegen in het fantastische Eifelgebied
  • Diverse luxe accommodaties
  • Uitgebreide parkfaciliteiten, incl. overdekt zwembad
  • Ideale omgeving voor wandelaars
  • Skiën en langlaufen

Omgeving Kronenburg

Noord-Rijnland-Westfalen is de ideale provincie voor een heerlijke vakantie in Duitsland. Het is genieten geblazen in Kronenburg samen met uw partner, vrienden of gezin. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in diverse musea die de omgeving rijk is, maar u kunt natuurlijk ook lekker gaan winkelen en na afloop een wijntje drinken op de gezellige terrassen en in de leuke cafeetjes en restaurants. Het kan allemaal tijdens uw vakantie in Duitsland. Bekijk snel de mogelijkheden en boek vandaag nog uw vakantie in Duitsland!

Vakantie Duitsland: Ontspannen op vakantie

Een heerlijke vakantie in Duitsland raakt steeds meer in trek en dat is goed te begrijpen. Een vakantie in Duitsland betekent immers ontspannen en genieten dichtbij huis. Zo kunt u binnen korte tijd al inchecken in uw heerlijke accommodatie, zonder dat u hiervoor de hele dag hoeft te reizen. Meer tijd over houden voor uw vakantie in Duitsland is natuurlijk altijd prettig!

Faciliteiten

Op Vakantiepark Kronenburger See zijn veel verschillende faciliteiten aanwezig om u een heerlijke vakantie in Duitsland te bezorgen. Zo is het binnenzwembad onlangs volledig gerenoveerd en uitgebreid met een heerlijke sauna. Onder aan het park vind u de "Kronenburger See", het heerlijke stuwmeer waaraan u verschillende activiteiten kunt doen zoals vissen, midgetgolfen, tennissen, beachvolleyballen en natuurlijk zwemmen. Rondom het meer loopt een wandelpad, zodat u tijdens een leuke wandeling kunt genieten van het prachtige uitzicht. Op het park bevinden zich verder nog een aantal horecagelegenheden en een grote recreatiezaal voor als het weer wat minder mooi is.

Voordelige vakantie Duitsland

Extra leuk is dat een vakantie in Duitsland altijd lekker voordelig is. Of u nu gebruik maakt van onze vroegboekkorting of kiest voor een last minute, een vakantie in Duitsland is altijd erg aantrekkelijk. Genieten tijdens uw vakantie in Duitsland kunt u dan ook nergens zo goed als op Vakantiepark Kronenburger See.