Reviews

Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.143 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Anoniem20 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooi gemoderniseerd huisje (nr 89).
Jammer dat de bedden niet wat beter zijn (wordt regelmatig wakker en in de ochtend eerst een pijnlijke rug) en de slaapkamer niet kan ventileren. Geen ventilatie, maar ook geen roosters in de ramen. In de herfst/winter zet je het raam wat minder snel open.

Overall oordeel is daarentegen prima. Mooi huisje, mooi uitzicht.
Tja de receptie en het restaurant is niet van het niveau van Landal, maar gaat er prima mee door.

In deze opmerkingen dan ook alleen wat opbouwende tips.

Anoniem13 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Prachtige ligging , midden in de natuur .

Huib Smits12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Het had schoner gekund en de bedden zijn aan vervanging toe.

Anoniem10 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

We hebben een heerlijke week gehad in een heel prettig huisje met een prachtig uitzicht. Alles was prima geregeld.

Mariska Barten10 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een hele leuke week gehad bij Kronenburger See in de Eiffel. we zaten met twee personen in een zes persoonshuisje. Het huisje was mooi en netjes maar volgens mij niet echt groot voor zes personen. Oke je kunt er slapen met zes personen maar de leefruimte was beperkt. Douche ronduit klein en de afwasmachine ook klein.
Voor ons was het prima maar als we met 6 personen waren geweest was de beoordeling denk ik anders geweest.

Anoniem09 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goed maar wat wijne informatie over fietstocht en wandelen

J. Wolff09 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Onze woning was goed, de ligging nodigde wel uit om bijna iedere keer de auto te pakken, want het was aardig klimmen. Doordat het weer slecht was en bleef hebben we helaas de vakantie iets eerder moeten afbreken. In de regen is het gewoon niet lekker om allerlei activiteiten te ondernemen.

Bjorn op den Camp09 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem09 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Nico van der Perk08 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Het wandelen in de omgeving en het bezoeken van bezienswaardigheden.