Reviews

Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.189 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

S. Hoekstra24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

We hadden een slechte ervaring bij de eerste indruk van onze gekozen bungalow.
Er werd een meer dan goede oplossing voor gevonden. Wij hebben hierdoor een geweldige vakantie in het park van de Kronenburgersee gehad temeer omdat wij voorafgaand aan onze vakantie een wat onzekere tijd ivm gezondheid hebben meegemaakt.
Wij zijn bijzonder tevreden over de communicatie bij de receptie. De gastvrijheid, het restaurant, de vriendelijkheid, de omgeving. Kortom GEWELDIG

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Heerlijke wandel vakantie op een prachtige locatie. Met een mooie schoon huisje

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Goed , Zeer rustig, Goede informatie.

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Rustig en privacy.

F.H. Giacomini24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Super markt was wat magertjes

Fabian Stegemann24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Mooie omgeving, veel privacy aan de huisjes, indeaal met de honden, grote tuin, leuk zwembad om baantjes te zwemmen. Enigste minpunt als er asperges op de menukaart staan verwachten wij ook dat die te krijgen zijn.

Roger En Wen Wijnhoven23 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Park en huisjes zijn mooi opgeknapt.
Misschien iets meer aanbod op de menukaart.,nu alleen keuze tussen snitzel en een hamburger. Als je de menukaart uitbreidnkomen de gasten ook vaker eten nu meestal maar een avond.

Karel, Minny En Diana Odekerken - Van Loo22 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Super leuk park en vriendelijk personeel in een schitterende omgeving met veel mogelijkheden tot uitstapjes.

Anoniem22 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Zeer mooi recent vernieuwd huis. Mooie rustige ligging.