Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.145 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Technisch onderhoud kan verbeterd worden; 4 x stroomuitval gehad. Dit ontstond telkens bij het gebruik van oven én kookplaat samen.
Bij 1ste melding heeft medewerker toegangsdeur naar meterkast opengelaten mocht het weer optreden. Volgende dag opnieuw stroomuitval maar iemand had toegangsdeur afgesloten, waarom? Daarna nog 2 x en dit zelf kunnen oplossen.

Naam: Herman Bouma
Datum: 26 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Al 25 jaar zeer vertrouwd

Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooi gemoderniseerd huisje (nr 89).
Jammer dat de bedden niet wat beter zijn (wordt regelmatig wakker en in de ochtend eerst een pijnlijke rug) en de slaapkamer niet kan ventileren. Geen ventilatie, maar ook geen roosters in de ramen. In de herfst/winter zet je het raam wat minder snel open.

Overall oordeel is daarentegen prima. Mooi huisje, mooi uitzicht.
Tja de receptie en het restaurant is niet van het niveau van Landal, maar gaat er prima mee door.

In deze opmerkingen dan ook alleen wat opbouwende tips.

Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Prachtige ligging , midden in de natuur .

Naam: Huib Smits
Datum: 12 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Het had schoner gekund en de bedden zijn aan vervanging toe.

Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

We hebben een heerlijke week gehad in een heel prettig huisje met een prachtig uitzicht. Alles was prima geregeld.

Naam: Mariska Barten
Datum: 10 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een hele leuke week gehad bij Kronenburger See in de Eiffel. we zaten met twee personen in een zes persoonshuisje. Het huisje was mooi en netjes maar volgens mij niet echt groot voor zes personen. Oke je kunt er slapen met zes personen maar de leefruimte was beperkt. Douche ronduit klein en de afwasmachine ook klein.
Voor ons was het prima maar als we met 6 personen waren geweest was de beoordeling denk ik anders geweest.

Naam: Anoniem
Datum: 09 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goed maar wat wijne informatie over fietstocht en wandelen

Naam: J. Wolff
Datum: 09 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Onze woning was goed, de ligging nodigde wel uit om bijna iedere keer de auto te pakken, want het was aardig klimmen. Doordat het weer slecht was en bleef hebben we helaas de vakantie iets eerder moeten afbreken. In de regen is het gewoon niet lekker om allerlei activiteiten te ondernemen.

Naam: Bjorn op den Camp
Datum: 09 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.