Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.147 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Victor Cuypers
Datum: 14 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Mooie ligging en leuke bungalow, enige minpuntje waren de matrassen voor de rest was alles prima, het park is ook mooi onderhouden

Naam: C.
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De ligging van het huisje was perfect. Mooi uitzicht. Voor het eerst sinds jaren in huisjes van de Roompot hele goede banken. Hoog en stevig. Je zit erop en niet erin. Horren voor de ramen. Genoeg haakjes in doucheruimte. Prachtige gordijnstof. Nu nog een minpuntje. Er was geen beschrijving bij de magnetron. Was moeilijk om hem aan de gang te krijgen. Elektrisch koken is ook een vak apart. Geef mij maar gas. Gaat sneller. Een simpel eitje koken gaat elektrisch toch anders dan op gas. Wij hebben genoten van de rust en stilte. Jammer dat we er niet konden fietsen. Geen fietspaden en op de rijweg te gevaarlijk.

Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Technisch onderhoud kan verbeterd worden; 4 x stroomuitval gehad. Dit ontstond telkens bij het gebruik van oven én kookplaat samen.
Bij 1ste melding heeft medewerker toegangsdeur naar meterkast opengelaten mocht het weer optreden. Volgende dag opnieuw stroomuitval maar iemand had toegangsdeur afgesloten, waarom? Daarna nog 2 x en dit zelf kunnen oplossen.

Naam: Herman Bouma
Datum: 26 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Al 25 jaar zeer vertrouwd

Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooi gemoderniseerd huisje (nr 89).
Jammer dat de bedden niet wat beter zijn (wordt regelmatig wakker en in de ochtend eerst een pijnlijke rug) en de slaapkamer niet kan ventileren. Geen ventilatie, maar ook geen roosters in de ramen. In de herfst/winter zet je het raam wat minder snel open.

Overall oordeel is daarentegen prima. Mooi huisje, mooi uitzicht.
Tja de receptie en het restaurant is niet van het niveau van Landal, maar gaat er prima mee door.

In deze opmerkingen dan ook alleen wat opbouwende tips.

Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Prachtige ligging , midden in de natuur .

Naam: Huib Smits
Datum: 12 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Het had schoner gekund en de bedden zijn aan vervanging toe.

Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

We hebben een heerlijke week gehad in een heel prettig huisje met een prachtig uitzicht. Alles was prima geregeld.

Naam: Mariska Barten
Datum: 10 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben een hele leuke week gehad bij Kronenburger See in de Eiffel. we zaten met twee personen in een zes persoonshuisje. Het huisje was mooi en netjes maar volgens mij niet echt groot voor zes personen. Oke je kunt er slapen met zes personen maar de leefruimte was beperkt. Douche ronduit klein en de afwasmachine ook klein.
Voor ons was het prima maar als we met 6 personen waren geweest was de beoordeling denk ik anders geweest.

Naam: Anoniem
Datum: 09 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goed maar wat wijne informatie over fietstocht en wandelen

<