Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Wandelen en fietsen

  • Plaats: Dahlem/Kronenburg

Vakantiepark Kronenburger See bevindt zich in het Duitse deel van het Natuurpark ‘Hohes Venn’ dat ligt in het prachtige Eifelgebied. Dit gebied staat vooral bekend om het mooie berglandschap dat populair is onder vakantiegangers. In en om het park zijn dan ook diverse wandelroutes, fietsroutes en wandelgebieden aangelegd. In natuurcentrum Eifel - Nettersheim kunt u onder begeleiding of op eigen initiatief diverse wandelroutes afleggen. Hier ontdekt u van alles over geologie, fossielen en historie over en van het Eifelgebied. Of breng een bezoekje aan de Vulkangarten in Steffeln. Hier vindt u vulkanen, kraters en vulkaanmeren en kunt u veel leren over de interessante geschiedenis van deze slapende reuzen. Elke woensdag om 14.00 uur vindt er een rondleiding plaats. Maar u kunt er natuurlijk ook geheel zelfstandig op uit trekken. Bij de receptie kunt u dan ook diverse wandel- en fietsroutekaarten verkrijgen om de mooie omgeving te ontdekken.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.