Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Phantasialand

  • Plaats: Brühl

Phantasialand in Brühl staat bekend om haar verschillende Themawerelden, spectaculaire achtbanen en schitterende liveshows. Het park is onderverdeeld in zes verschillende thema’s, varierend van Afrika tot een fantasiewereld. In Afrika racet u in de spannende achtbaan Black Mamba midden door de groene bossen terwijl je de exotische dieren kunt horen. En in de mysterieuze wereld Klugheim razen adrinalinejunkies dicht langs stijle kliffen in de achtbaan TARON. Ook de kleine gasten kunnen zich ondertussen prima vermaken in Fantasyland. Laat ze maar eens krachtig op de pedalen gaan staan in Wolke’s Luftpost.

Naast de attracties biedt het park ook indrukwekkende shows met zeer getalenteerde artiesten, zangers en kunstschaatsers die vermaak bieden voor het hele gezin. Kom tot slot weer even tot rust in een van de vele restaurants of cafés die ook geheel in het teken staan van de thema’s die het park biedt. Van een bord stevige huisgemaakte kost, tot Afrikaanse specialiteiten en Aziatische gerechten, voor ieder is er wat wils. En met de soundtrack van Chiapas, de waterbaan, nog in uw hoofd, vertrekt u na een spannende dag weer voldaan richting uw comfortabele vakantiewoning op vakantiepark Kronenburger See.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.