Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bitburger Bierbrouwerij

  • Plaats: Bitburg

Op 1700 vierkante meter kunt u de fascinerende wereld van bier van dichtbij tot in detail ervaren. Zie, hoor, voel, ruik en proef wat het bier bijzonder maakt en beleef de wereld van Bitburger bier met al uw zintuigen.

De rondleiding begint met een spannende tijdreis die start bij de grondlegging van het bedrijf. Hier leert u alles over de fascinatie die de oprichter Marke Bitburger had voor bier en over de succesvolle geschiedenis die daarna volgde. U leert het bedrijf en de innovaties en mijlpalen die zij gedurende het 200-jarig bestaan hebben ontwikkeld tot in detail kennen.

Daarna gaat de reis verder door de wereld van het bierbrouwen zelf. Hier komt u alles te weten over de bijzondere en kenmerkende ingrediƫnten van het Bitburger bier en de precisie en zorgvuldigheid die nodig zijn om het meest gedronken bier van Duitsland te brouwen.

Na afloop wordt u uitgenodigd in de Bit-Lounge, waar natuurlijk een lekker koud Bitburger pilsje voor u klaar staat. Als u wilt heeft u ook de keuze om voor een alcoholvrij drankje te kiezen. En na afloop kunt u in de shop nog een paar lekkere biertjes meenemen om van te genieten in uw vakantiewoning op Kronenburger See!

Meer informatie