Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Adler- und Wolfspark Kasselburg

  • Plaats: Pelm

In en om een bergruïne uit de 13e eeuw vindt u het Adler- und Wolfspark Kasselburg in Pelm. Dit is een prachtig en ruim opgezet natuurpark met arenden, valken, vele andere nachtroofvogels, wilde zwijnen, schapen en geiten. Bovendien is hier de grootste wolvenroedel van West-Europa ondergebracht. Bijna dagelijks kunt u mee kijken als de wolven worden gevoerd en er vinden een aantal roofvogelshows per dag plaats. Daarnaast zijn er onder andere ridderspelen en beschikt het park over een restaurant en een grote avontuurlijke speelplaats voor kinderen. Zowel voor jong en oud biedt het park een dag vol vermaak!

Kijk voor het dagprogramma en de voedertijden op de website van het Adler- und Wolfspark via deze knop.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.