Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Midweek weg

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke midweek weg waardoor u er echt even tussen uit bent, dan heeft u een hoop opties waar u uit kunt kiezen. Een midweek weg is een perfect compromis wanneer u een weekend weg te kort vindt, maar een weekje weg voor u net wat te lang is. Veel mensen vergeten echter vaak dat u niet alleen in ons eigen land van een midweek weg kunt genieten, maar dat een midweekje weg in het buitenland ook voor een echte top vakantie zorgt! Wanneer u een midweek weg op Vakantiepark Kronenburger See boekt, dan geniet u van een heerlijke vakantie. Vanaf Utrecht rijdt u al in een kleine 3 uur naar ons park, waardoor u zich in een korte tijd in een totaal andere omgeving bevindt. Hierdoor krijgt u pas echt het lekkere vakantiegevoel!

Midweek weg Duitsland

Boekt u een midweek weg, dan heeft u alle tijd om te ontspannen en de omgeving te verkennen. Op maandag kunt u bij ons vanaf 15:00 inchecken, dus u heeft de hele dag de tijd om op het gemakje naar ons park toe te rijden. Onderweg kunt u even een pauze houden en lekker genieten van een lunch, of u kunt vroeg van huis vertrekken en alvast een bezoekje brengen aan een leuke activiteit. Op Dinsdag, Woensdag en Donderdag heeft u alle tijd om lekker te genieten op ons park en onze prachtige omgeving te ontdekken. Lekker zwemmen in het meer, mooie fiets- en wandeltochten maken of juist een bezoekje brengen aan de sfeervolle pittoreske dorpjes in de omgeving? Tijdens uw midweek weg in Duitsland heeft u tijd zat voor tal van leuke uitstapjes!

Ontdek de omgeving

Midweek weg met kids

Lekker een paar dagen weg is natuurlijk het leukste met heel uw gezin! Ook samen met uw kinderen bent u op Kronenburger See aan het juiste adres voor een gezellige familie vakantie. In de vakantieperiodes vermaakt ons animatieteam uw kinderen met allerlei leuke activiteiten. Knutselen, Dansen of actieve spelletjes spelen? Tijdens uw midweek weg met kids heeft u haast geen omkijken naar uw kinderen! Ook wanneer uw kinderen liever zichzelf vermaken is ons park een goede optie. U vind bij ons namelijk genoeg leuke speel gelegenheden zodat uw kinderen zich prima vermaken tijdens hun midweek weg!

Ontdek de faciliteiten

Boek uw verblijf

Bent u op zoek naar een goedkope midweek weg, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het hele jaar door kunt u op ons park profiteren van diverse aanbiedingen waarmee u ook last minute een midweek weg kunt gaan. Zo wordt een midweekje weg wel heel aantrekkelijk! Bekijk in welke accommodatie u op ons park wilt komen verblijven en controleer gelijk de beschikbaarheid van de woningen. U kunt dan eenvoudig uw paar dagen weg op ons park online boeken.

Ontdek onze accommodaties
<