Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speciaal voor kinderen

Ons park biedt veel vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Zo vindt u direct naast ons restaurant een speelplaats met het Piratenschip. Hierop kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren en de zandplaats ernaast nodigt uit om de mooiste zandkastelen te bouwen. In de zomer is er ook nog een waterspeelplaats waar de kinderen lekker kunnen spetteren en afkoelen. Vanaf het café is de speelplaats goed te overzien, zodat u als ouder een oogje in het zeil kunt houden. In de winter of bij minder mooi weer kunnen de kinderen ook binnen zich goed vermaken.

In onze recreatieruimte is aan alle kinderen gedacht. Speciaal voor de kleinsten vindt u hier een ballenbad en een speelhoek met XXL LEGOstenen. Zijn de kinderen al iets groter, dan kunnen zij zich vermaken met tafeltennistafels, tafelvoetbal, airhockey, boogschieten en een doolhof.

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties wordt er door een enthousiast recreatieteam op ons park een uitgebreid programma aangeboden. In de zomer hebben we zelfs heuse piraten, indianen of ridders en prinsessen op bezoek! Vlakbij de recreatieruimte, bevindt zich ook nog een klimparcours. Hier kunnen zowel de kleine als de grote kinderen zich helemaal uitleven.

<