Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Leisure & Entertainment

Op het park Kronenburger See zijn allerlei activiteiten te ondernemen. In onze recreatiehal zijn diverse activiteiten voor jong en oud. U vindt hier tafeltennistafels, tafelvoetbal, airhockey, boogschieten en een doolhof. Voor de kleine kinderen is er een ballenbad en een speelhoek met XXL bouwstenen. En buiten vindt u een klimparcours en een speelplaats. Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam diverse activiteiten.

Fietsverhuur

Kronenburger See ligt in het prachtige Eifelgebied dat ideaal is om te wandelen en fietsen. Op het park is een fietsverhuur aanwezig waar u zowel normale fietsen als elektrische fietsen kunt huren. De elektrische fietsen zijn alleen beschikbaar in de periode van mei tot en met oktober. Ook een bolderkarhuren behoort tot de mogelijkheden. Voor de fietsverhuur kunt u terecht bij de parkreceptie. Hier zijn ook diverse wandel- en fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Stuwmeer Kronenberg

Onder aan de helling in het dal vindt u het stuwmeer “Kronenburger See". Het meer is bereikbaar via een trap en een loopbrug. Dit meer is een heerlijke recreatieplek. U kunt er zonnen, zwemmen en er zijn diverse speeltoestellen in het water aanwezig. Aan de kant van het meer vindt u diverse activiteiten zoals: tennis, jeu de boules, midgetgolf en beachvolleybal.

Wintersport

In de winter is de Eifel ook een mooie locatie voor een wintersportvakantie. U vindt er drie skigebieden: Schwarzer Mann, Wolfsschlucht en Weißer Stein. Hier kunt u dagenlang genieten van de wintersport. U kunt er skiën snowboarden, sleeën of rodelen, allemaal op korte afstand van ons park.

<