Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & Drinken

Tijdens uw vakantie op vakantiepark Kronenburger See kunt u gebruik maken van diverse horecafaciliteiten. In ons a la carte restaurant kunt u aanschuiven voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Er is een uitgebreide kaart met zowel lekkere vis, vlees als vegetarische gerechten. En vanaf ons zonneterras heeft u een prachtig uitzicht over de bergen.

Heeft u na een lange wandeling in de natuur zin in een lekker hapje en drankje? Neem dan plaats in het café en geniet van een heerlijk koud biertje met een snack erbij. Of kies een lekkere kop koffie met Apfelstrudel. In de winter kunt u natuurlijk warme chocomel met slagroom of een glas warme glühwein bestellen.

Voor het ontbijt kunt u terecht in ons restaurant, maar ontbijten kunt u natuurlijk ook gewoon in uw eigen vakantiewoning. Het park beschikt over een broodjesservice, waardoor u elke ochtend heerlijke verse broodjes heeft voor het ontbijt en in onze shop kunt u broodbeleg of andere lekkernijen kopen. Wilt u uw diner ook liever in uw eigen vakantiewoning opeten? Dat kan! Haal een lekkere pizza af, bestel een dag van te voren een gourmetpakket of steek de barbecue aan voor een heerlijke maaltijd.

Restaurant

Het Wirts- und Pfannkuchenhaus verzoekt u om op tijd een tafeltje te reserveren. Het liefst de dag voordat u wilt komen eten.
Dit kan via telefoonnummer: 0049 (0)6557 9006066.

<