Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemene faciliteiten

Tijdens uw vakantie op Kronenburger See kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten die zorgen voor extra gemak tijdens uw verblijf.

Eifelshop

Op ons park is een minimarkt aanwezig. In deze Eifelshop vindt u diverse hygiëne- en wasproducten, hout voor de kachel en alles wat u nodigt heeft voor een lekker ontbijt. Ook kunt u hier terecht voor de broodjesservices. Om zeker te zijn dat u elke ochtend verse broodjes heeft voor bij het ontbijt, kunt u de broodjes een dag van te voren bestellen. U kunt de bestelling doorgeven via een bestellijst die u vindt bij de parkreceptie of het restaurant.

Wasserette

Het park beschikt over een eigen wasserette waar u terecht kunt met uw vuile was. Hier staan twee wasmachines en een droger die u tegen een lage prijs kunt gebruiken. U vindt de wasserette direct naast het hoofdgebouw.

E-laadpalen

Op het park zijn 2 laadpalen beschikbaar voor het opladen van uw elektrische auto. U vindt de laadpalen bij het hoofdgebouw. De palen zijn te gebruiken met een RFID kaart, die u tegen borgbetaling kunt verkrijgen bij de receptie. De oplaadpalen beschikken over een stekkerverbinding Type-2. Deze kan de accu van uw auto in 45 minuten volledig opladen (11 kW laadvermogen). Als u uw auto oplaadt tijdens zonnige uren, maakt u gebruik van de zonne-energie de wij op ons park hebben opgewekt! Meer laadpalen in de omgeving van ons park vindt u hier.

DOG station

Honden zijn van harte welkom op ons park, maar we willen ons park wel graag schoon en netjes houden. U kunt ons daarbij helpen door alles wat uw hond achterlaat netjes op te ruimen. Hiervoor zijn op ons park DOG zuilen beschikbaar met hondenzakjes.

<