Groepsaccommodatie Duitsland

Groepsaccommodatie in de Eifel: gezellig met vrienden of familie op vakantie!

Een groepsaccommodatie in de Eifel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met vrienden of familie. Onze groepsaccommodaties bieden plaats aan groepen tot 14 personen, zodat u gezellig met zijn allen in één accommodatie kunt verblijven. Omdat onze groepsaccommodaties beschikken over meerdere slaap- en badkamers heeft u ook met een grote groep voldoende privacy. De vrijstaande accommodaties beschikken ook over een tuin, zodat u met uw gezelschap ook lekker naar buiten kunt.

  • Gelegen in het fantastische Eifelgebied
  • Diverse luxe accommodaties
  • Uitgebreide parkfaciliteiten, incl. overdekt zwembad
  • Ideale omgeving voor wandelaars
  • Skiën en langlaufen

Faciliteiten in de buurt van uw groepsaccommodatie Eifel

Wanneer u met een groep op vakantie gaat wilt u ook de beschikking hebben over vele verschillende faciliteiten, zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Op Vakantiepark Kronenburger See vindt u vele faciliteiten voor jong en oud die geschikt zijn voor zowel actieve als ontspannen vakanties. Natuurlijk kunt u in uw accommodatie tot rust komen, een boek lezen of samen een spelletje spelen, maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te beleven. Ga lekker uit eten in het restaurant, kom helemaal tot rust in de sauna of neem een duik in het overdekte zwembad (met kinderbad). Voor de kinderen is er verder nog een recreatiehal met o.a. een doolhof, voetbaltafel en ballenbak, daarnaast is er in de vakantieperioden ook een recreatieteam. U wilt met uw gezelschap vanuit uw groepsaccommodatie Eifel de omgeving verkennen? Dan kunt u een fiets of mountainbike huren om er gezellig met zijn allen op uit te trekken. U wilt uw familie of vrienden op sportief vlak uitdagen? Dan vindt u in de omgeving van Eifelpark Kronenburger See onder andere een tennisbaan, midgetgolfbaan, jeu de boules baan en beachvolleybal gelegenheid.

Uw groepsaccommodatie Eifel bij vakantiepark Kronenburger See

Bij Vakantiepark Kronenburger See bent u aan het juiste adres voor een groepsaccommodatie Eifel. Duitsland heeft u veel te bieden en de Eifel is een prachtige omgeving met pittoreske dorpjes, mooie natuur en grote steden. Voor zowel een grote familie als een vriendengroep is dit de ideale locatie voor een mooie vakantie. Boek uw groepsaccommodatie in de Eifel bij vakantiepark Kronenburger See en profiteer van onze aanbiedingen voor een mooie korting!