VAKANTIEPARK EIFEL

Een vakantiepark Eifel in een sfeervolle omgeving!

Bent u op zoek naar een leuk vakantiepark Eifel dan bent u bij Vakantiepark Kronenburger See aan het juiste adres! Ons park ligt midden in de Eifel en is daardoor een perfecte uitvalsbasis voor vele leuke uitstapjes in de omgeving. Of u nu graag wandelt of de sfeervolle Duitse dorpjes bezoekt: in de omgeving van ons vakantiepark Eifel is voor iedereen wel wat te beleven!

Een heerlijke vakantie in Duitsland!

Vakantiepark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark in de Eifel waar u met de hele familie van een heerlijke vakantie kunt genieten. Vanaf ons park wandelt u zo de bossen in waar u prachtige wandeltochten kunt gaan maken. U kunt ook naar het dorpje Kronenburg wandelen, waar u een prachtige ruïne kunt bekijken. Natuurlijk hoeft u zich op ons park ook niet te vervelen! Aan de voet van ons park ligt het grote stuwmeer “Kronenburger See” waar u onder andere heerlijk kunt zwemmen, zonnen, volleyballen en vissen! Natuurlijk kunt u ook het hele jaar door in ons overdekte zwembad terecht, zodat u ongeacht de weersvoorspelling in ieder geval lekker kunt zwemmen. Dat is een van de grote voordelen van ons park ten opzichte van andere vakantieparken Eifel! Bekijk snel het overzicht van alle faciliteiten op ons vakantiepark Eifel en ontdek de vele mogelijkheden die u heeft tijdens uw verblijf in deze mooie omgeving.

Komt u ook genieten op ons vakantiepark Eifel?

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark Eifel kunt u verblijven in diverse vakantiehuizen, die in verschillende afmetingen en uitvoeringen op ons park staan. Of u nu met 4 of met 14 mensen op ons vakantiepark Eifel wilt verblijven, bij ons heeft u vele mogelijkheden! Veel luxe of liever wat eenvoudiger? U kiest zelf het type woning dat het beste bij u past! Kijk op onze accommodatie pagina voor een compleet overzicht van onze vakantiehuizen en bekijk welke woningen er in uw gewenste vakantieperiode beschikbaar zijn. U kunt uw woning direct online boeken, zodat de voorpret meteen kan beginnen.