Vakantiehuis Eifel

Vakantiehuis Eifel met schitterend uitzicht!

Vakantiehuis de Eifel in een prachtige omgeving met een schitterend uitzicht vindt u op Vakantiepark Kronenburger See. Doordat de vakantiehuizen op ons vakantiepark op een heuvel zijn gelegen heeft u een mooi uitzicht over het omliggende dal met daarin het dorp Kronenburg. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis op ons vakantiepark kunt u ook gebruik maken van onze faciliteiten zoals het restaurant, zwembad en de sportgelegenheden.

Vakantiehuizen Eifel voor ieder gezelschap

Een romantische vakantie in de Eifel met uw partner of een actieve vakantie met de hele familie in deze prachtige omgeving? Wij hebben voor ieder gezelschap een passend vakantiehuis. Zo kunt u kiezen voor vakantiehuizen met een capaciteit van 4 tot 14 personen. Behalve de grootte van de vakantiehuizen is er ook keuze uit verschillende types: van standaard tot luxe. Bij de luxe accommodaties beschikt u over een privé infrarood sauna, zodat u heerlijk kunt ontspannen in het vakantiehuis. Omdat ieder vakantiehuis de Eifel op ons vakantiepark vrijstaand is, bent u verzekerd van rust en ruimte rond u heen.

Faciliteiten rondom uw vakantiehuis Eifel

Vakantiehuis de Eifel ligt op een mooi vakantiepark en heeft als extra voordeel dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hierbij moet u denken aan een restaurant met zonneterras, een broodjesservice, een overdekt zwembad (met kinderbad), een recreatiehal voor de kinderen en verhuur van fietsen/mountainbikes. Er zijn ook veel recreatie mogelijkheden bij het stuwmeer, dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf uw vakantiehuis de Eifel omdat het grenst aan het vakantiepark. Hier kunt u terecht om te zwemmen, midgetgolfen, tennissen, beachvolleyballen en zelfs vissen. Tijdens uw verblijf op Vakantiepark Kronenburger See heeft u dus voldoende te beleven. Kies voor één van onze vakantiehuizen de Eifel en beleef een mooie vakantie in Duitsland!