Vakantiehuis Duitsland

Vakantiehuis Duitsland

Vakantiehuis Duitsland

Een mooi vakantiehuis in Duitsland vindt u op Vakantiepark Kronenburger See. De diverse vakantiehuizen op ons park zijn gebouwd tegen de berghelling en hebben hierdoor een prachtig uitzicht. Als u verblijft in een van onze vakantiehuizen dan heeft u tijdens uw vakantie volop mogelijkheden. Lekker relaxen, een actieve vakantie middenin de natuur, cultuur snuiven in steden met een imposante geschiedenis, bij ons is alles mogelijk.


Heerlijk genieten van Duitse specialiteiten als de Bockworst, Sauerkraut, grote pullen bier en de heerlijke Moezel-wijnen. Op het park zelf zijn echter ook genoeg leuke faciliteiten. Vanuit uw vakantiehuis loopt u de berg af en kunt u heerlijk dineren in het restaurant. 's Avonds wanneer de zon langzaam achter de bergen verdwijnt kunt u genieten op het terras van een heerlijk biertje of wijntje. Kinderen beleven plezier in de speeltuintjes en spelen een potje tafeltennis in het activiteitenhonk. Zelf kunt u heerlijk wandelen of fietsen, of een hengeltje uitwerpen in het meer. Bij ons vind u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantiewoning Duitsland

Vakantiewoning in Duitsland

De keuze van uw vakantiehuis in Duitsland is een belangrijke factor voor een heerlijke vakantie. Om optimaal van uw vakantie te genieten is het belangrijk dat de vakantiewoning waarin u verblijft goed aansluit bij uw wensen. Wilt u super luxe in een ruim vakantiehuis verblijven, of verblijft u liever in een wat eenvoudigere woning omdat u veel op pad bent? Een sauna en een solarium, of vind u alleen een open haard ook prima? Voor iedereen is er op ons park wel een vakantiewoning die bij zijn wensen aansluit. Hieronder ziet u de verschillende accommodatie types van Kronenburger See. Klik op het type om meer informatie over de betreffende accommodaties te lezen.

Heeft u uw vakantiehuis in Duitsland al gevonden?

Proosten in de vakantiewoning

Heeft u na het lezen van de beschrijvingen uw perfecte vakantiewoning in Duitsland al gevonden? Of kunt u nog niet zo goed kiezen tussen meerdere woningen? Via onze boekingsmachine kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van de verschillende woningen bekijken, zodat u direct ziet of de vakantiewoning van uw keuze nog beschikbaar is tijdens uw vakantie. Als u nog géén voorkeur voor een van de woningen heeft, maar wel al een gewenste vakantieperiode, dan kunt u natuurlijk ook bekijken welke woningen er in uw specifieke periode beschikbaar zijn. Dat maakt de keuze van uw vakantiehuis Duitsland weer wat gemakkelijker!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline