Vakantie Eifel

Kom genieten van een heerlijke vakantie Eifel op Kronenburger See!

Eifelgebied

Vakantiepark Kronenburger See in Dahlem is de ideale uitvalsbasis wanneer u tijdens uw vakantie Eifel de mooiste plekjes van deze prachtige streek wilt gaan ontdekken. De Eifel is een van de mooiste en populairste regio’s in Duitsland die zich perfect leent voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Kastelen, burchten, pittoreske dorpjes en prachtige wijngaarden domineren dit landschap en zorgen voor een hoop plezier tijdens uw vakantie Eifel!

Vakantie Eifel: genieten in een prachtige omgeving

De Eifel is een groot natuurgebied dat onderdeel is van het middelgebergte Eifel-Ardennen, een prachtig berggebied dat ook wel de Duitse Ardennen wordt genoemd. In Duitsland ligt de Eifel in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts en ook in België is nog een stukje van de van de Eifel te vinden. Tijdens uw vakantie in de Eifel kunt u optimaal genieten van deze prachtige omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een van de sfeervolle en pittoreske dorpjes waar u na een bezoek aan de plaatselijke burcht kunt genieten van een heerlijk drankje op een van de terrasjes. De dorpjes Bad Münstereifel, Monschau en Cochem zullen u tijdens uw vakantie Eifel betoveren met hun charme! Ook als u liever wat uitgebreider gaat winkelen of u wat meer in de Duitse cultuur wilt gaan verdiepen is een vakantie in de Eifel perfect voor u. Grote steden zoals Keulen, Aachen en Trier bevinden zich op slechts een uurtje rijden vanaf ons park en zijn daardoor goed bereikbaar voor een leuk dagje uit.

Vakantie Eifel- Kronenburg

Waarom genieten van een vakantie Eifel?

  • Midden in een prachtig landschap
  • Volop wandel mogelijkheden
  • Goede parkfaciliteiten
  • Sfeervolle pittoreske dorpjes
  • Culturele winkelsteden in de omgeving
  • Rust en ruimte rond u heen
  • Genieten van het Duitse bourgondische leven

Kom genieten van een heerlijke vakantie Eifel!

Heeft u ook zin om van een heerlijke vakantie Eifel te komen genieten? Kies dan Eifelpark Kronenburger See als ideale uitvalsbasis in deze prachtige omgeving! Onze comfortabele bungalows en uitgebreide faciliteiten zorgen er voor dat u van een heerlijke vakantie Eifel geniet!Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline