Over Kronenburger See

Praktische informatie

Op deze pagina leest u praktische informatie voor uw verblijf op Vakantiepark Kronenburger See zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Ongeveer 2 weken voor uw aankomstdatum ontvangt u van ons verdere aanreisinformatie.

Woninginformatie

De bungalows op Vakantiepark Kronenburger See zijn gelegen tegen een helling en het park is derhalve niet geschikt voor gasten die slecht ter been of rolstoelgebonden zijn. Tevens hebben de bungalows minstens 2 tot 3 traptreden om de voordeur te bereiken.

Openingstijden receptie

Hoogseizoen
Maandag t/m Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 - 14.00 uur


Laagseizoen
Maandag en Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m Donderdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag en Zondag: 10.00 - 13.00 uur


Het is mogelijk om aan te komen op bovengenoemde openingstijden. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen dan dient u contact op te nemen met de receptie. Indien u na sluitingstijd van de receptie aankomt, kunt u sleutel en aanreis- documenten ophalen in het restaurant. Gelieve u de volgende morgen te melden bij de receptie.

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken.

Vertrek

De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10.00 uur.

Animatie

Tijdens de Nederlandse schoolvakantie´s wordt er door een enthousiast recreatieteam op ons park een uitgebreid programma aangeboden. In de zomer hebben we zelfs heuse piraten, indianen of ridders en prinsessen op bezoek.

Restaurant

Het Wirts- und Pfannkuchenhaus verzoekt u om voortijdige tafelreservering, voor de dag van aankomst indien gewenst. Dit kan via telefoonnummer: 0049 (0)6557 9006066.

Borg

Om uw incheck op ons park te versnellen vragen wij u bij uw aankomst het machtigingsformulier in te vullen. Hierdoor hoeft u bij uw aankomst op ons park geen contante borgsom te voldoen.

Borgsommen per accommodatie:
Type Kronenburg (Comfort, Comfort Sauna en Luxe) € 65,-
Type Eifel (Comfort en Luxe) € 65,-
Type Linda en Astoria € 65,-
Type Daniela en Silvretta € 115,-

Route & Adres

Een duidelijke routebeschrijving, routeplanner en ons adres vind u op onze routepagina.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline